ViaţaDupăColectare.ro > Blog > Proiect > Strângi şi câştigi!

Blog

Strângi şi câştigi!

09.07.2009 | 9 comentarii | Postat de in Proiect

În perioada 15 iulie-10 august 2009, poţi câştiga un aparat foto Sony DSC-W270S cu “Viaţa după colectare.

Descarcă scrisoarea de pe viatadupacolectare.ro, personalizeaz-o cu datele blocului în care locuieşti şi adună cât mai multe semnături de la ceilalţi locatari pentru a susţine cauza colectării selective. Trimite apoi scrisoarea primarului din localitatea/sectorul în care ai domiciliul. Persoana care adună cele mai multe semnături, va primi cadou un aparat foto Sony DSC-W270S .

sony_vdc

Implică-te în campanie! Deşeurile nu sunt gunoaie!

Regulament

 1. Data limită de trimitere a scrisorii către primării este 10 august 2009.
 2. Scrisoare trebuie să conţină adresa blocului, persoana de contact (cea care iniţiază strângerea de semnături), numele şi  prenumele şi semnăturile tuturor celor care doresc implementarea unui sistem de colectare selectivă.
 3. MaiMultVerde trebuie să primească o versiune scanată sau trimisă prin fax a scrisorii, care să ateste numărul de semnături şi numele persoanelor din blocul expeditorului.
 4. Persoana care a adunat cele mai multe semnături va câştiga un aparat foto Sony DSC-W270S.
 5. Câştigătorul va fi anunţat până la data de 14 august 2009 pe viatadupacolectare.ro, urmând să fie contactat pentru a intra în posesia premiului.

Tags: , , , ,

Share: FacebookTwitterYahoo

9 comentarii

 1. Alpha Leader

  Eu nu inteleg o chestie…

  “personalizeaz-o cu datele blocului în care locuieşti şi adună cât mai multe semnături de la ceilalţi locatari pentru a susţine cauza colectării selective.” -> accent pe “blocul in care locuiesti” si pe “ceilalti locatari”

  “Persoana care adună cele mai multe semnături”

  Pai daca eu stau intr-un bloc cu 4 etaje… 2 apartamente pe etaj si alt individ sta intr-un bloc cu 10 etaje cu 4 apartamente pe etaj… se stie cine strange mai multe…

  cred ca e o problema cu mecansimul concursului…

  parerea mea…

 2. viatadupacolectare

  Buna,

  Intr-un bloc de 4 etaje e mai usor sa-ti abordezi vecinii, pentru ca probabil, din vedere, toti se stiu intre ei. Intr-unul cu 10 etaje, pot aparea mai multe probleme in acest sens.

  Ideea este ca oamenii sa se implice, pentru ca este in interesul tuturor sa avem sisteme de colectare selective langa locuintele noastre.

  Mult spor in strangerea semnaturilor!

 3. gabrielacotet

  am o intrebare. eu nu sunt din bucuresti, am domiciliul intr-o comuna din judetul calarasi. si vreau ca aceasta campanie sa fie derulata si la mine.se poate?eu ma gandeam ca se poate, dar pentru orice eventualitate as vrea un raspuns.

 4. viatadupacolectare

  @gabriela: se poate derula oriunde in Romania. Cu cat mai extinsa, cu atat mai bine! Da-ne de stire pe colectare@maimultverde.ro si spune-ne ce ti-au raspuns.

  Spor!

 5. Castiga un aparat foto Sony DSC-W270S | Concursuri Online

  […] Participa acum la acest concurs ! […]

 6. Dana

  frumos concurs, insa e o problema cu mecanismul sau, adica eu stau intr-un bloc cu 10 etaje si m-am mutat in urma cu 2 ani, dra pot sa spun ca din 65 de apartamente a cate 3-4 persoane in fiecare , doar 10 din tot blocul saluta si raspund la salut, restul no comment, deci , parerea mea e ca daca m-as duce la ei la usa, cine stie ce ar crede ! oricum, multa bafta celor care participa!

 7. penus emilia raluca

  Toate ca toate ,dar nu detin minumul de ipocrizie sa perii pe cineva sau ceva doar ca s castig sau sa fiu luata in vedere de cineva! Particip la acest concurs doar ca am sansa de a castiga o camere foto pe care nu mi-o permit!

 8. Alter Ego Blog

  Asteptam sa aflam cel mai activ ecologist din aceasta campanie…

 9. viatadupacolectare

  @Dana: Merita sa incerci! Uneori oamenii nu (re)actioneaza pentru ca nu sunt informati.
  @Alterego: Si noi :)

Comenteaza

 
un proiect MaiMultVerde